HomeVoorstellingFoto'sOpeningsurenContacteer onsFolder 2017
Slagerij Dirk
Zwevegem
Voorstelling

We zijn reeds actief sedert november 1992. We hebben er bewust voor gekozen om bij de start van onze zaak te kiezen voor het 'echte' slagerswerk.
Wij hebben vooral veel aandacht voor de verschillende vleessoorten. Tegen alle trends in versnijden we nog zelf runderen en hele varkens.
Vanuit die optie proberen we altijd het beste stuk te vinden voor uw toepassingen en gerechten.

Sedert 1998 ben ik ook docent aan Syntra West Kortrijk.
Dat brengt niet alleen vele en warme contacten met zich mee, maar zorgt er ook voor dat we altijd mee evolueren met de vele veranderingen eigen aan ons beroep. 
Ik geef graag mijn beroepservaringen door aan de volgende generaties van slagers en spekslagers.
Reeds heel wat cursisten zetten bij mij hun eerste stappen in het maken van hun eigen 'charcuterie'.
Het vervaardigen van eigen vleesproducten  is dan ook één van de stokpaardjes in onze slagerij.
Zo kan U bij ons terecht voor kookworsten, leverbereidingen, zouterijwaren en gerijpte producten van eigen makelij.
Tijdens het jachtseizoen bieden we tevens wildpaté's aan van uitzonderlijke kwaliteit.

Eet en proef smakelijk,

Marie-Ange en Dirk




Home|Voorstelling|Foto's|Openingsuren|Contacteer ons|Folder 2017